Idioma: cat esp eng deu net rus Entrar a la web cateringsantllei.com Segueix-nos: facebook twitter youtube googleplus rss
Subscriure's al Newsletter
banner-noticies

NoticiasEl maître, una peça clau en el sector de la restauració

masdesantllei

La figura del maître en el nostre sector és molt important, és el punt de referència tant dels comensals com de tot el personal que treballa en un esdeveniment gastronòmic.

La seva funció és clau per a poder obtenir l'èxit en un servei. Ha de saber connectar amb cadascun dels assistents i guiar-los tant físicament en els espais que estiguin implicats, com sensorialment, perquè puguin gaudir d'una experiència gastronòmica que recordin amb el pas del temps.

Així, moltes vegades la seva responsabilitat es barreja amb les corresponents al head waiter, de manera que s'encarregarà de l'organització del personal de sala, de les accions d'aquest en el servei, de cuidar i conèixer al màxim la gastronomia i les seves particularitats per a cada comensal (intoleràncies, al·lèrgies, …), de portar el control del compliment del timing previst entre altres i per descomptat, garantir que tot això es dugui a terme de manera completament professional.

Es preocuparà de la comoditat dels comensals, de fer que la seva experiència en sala sigui perfecta, ja sigui quant a temperatura, comoditat, accessos, so… Una gran varietat de factors que fan d'un esdeveniment, una vivència inoblidable.

Coneixent les seves funcions més importants i sabent que la seva prioritat sempre serà la d'oferir el millor servei, un bon maître haurà de tenir les següents qualitats:

-          Tenir do de gent i bona presència; per a poder transmetre confiança i portar una comunicació fluida amb els comensals i amb tot el seu equip, comprenent les seves necessitats a cada moment.

-          Seguretat en si mateix, una cosa necessària per a poder prendre les millors decisions, fins i tot quan sorgeixin imprevistos.

-          Gestió d'estrès per a poder portar el control de l'execució del timing previst.

-          No perdre la visió de conjunt, molt important en la consecució perfecta de totes les seves responsabilitats.

-          Que la puntualitat sigui un màxim en el seu treball.

-          Control emocional: El maître és el pilar d'un servei, i per això, la seva estabilitat emocional repercutirà directament en la resta de l'equip.

Per descomptat, Catering Sant Lleí, compte en el seu equip amb personal qualificat per a poder oferir el millor servei. Així, una peça tan imprescindible com és la del maître, està coberta per professionals amb una llarga trajectòria en el sector i amb amplis coneixements perquè cada esdeveniment gastronòmic sigui un èxit.

14 de maig del 2019 Ampliar notícia / Compartir

Parlen de nosaltres a... Vip Style Magazzine

masdesantllei

Tenim el plaer de compartir amb vosaltres la publicació que ens dedica Vip Style Magazzine a la seva última revista d'edició limitada.

En format imprès i digital, dedica les seves línies al sector cultural de luxe contemporani. Té un fons de caràcter solidari, s'edita a Barcelona i el seu públic és majorment internacional.

La revista es distribueix en els millors espais del sector hoteler a Barcelona, clubs privats, concessionaris, joieries i altres establiments de moda, art o fins i tot instituts de medicina estètica.

Així, portant per títol "L'art de celebrar", ens dediquen boniques paraules que defineixen a la perfecció el nostre servei, la nostra filosofia i el nostre objectiu envers el sector i per descomptat amb tot aquell que degusta la nostra gastronomia.

L'article explica la importància d'estar a l'avantguarda en el sector dels esdeveniments, a causa de l'evolució constant del mitjà. Estar en la cerca de noves fórmules, de nous ingredients... la innovació constant com a mètode per a poder aconseguir l'objectiu dels nostres clients i l'adaptació a qualsevol canvi, és sens dubte sinònim d'èxit.

A través d'un equip multidisciplinari, busquem la diferenciació, noves creativitats que atrapin als comensals en experiències gastronòmiques autèntiques. I tot això s'aconsegueix amb una matèria primera gourmet. Amb productes de temporada naturals i frescos, evitant el producte processat, i amb un profund compromís amb la cuina saludable, estant en la cerca constant de nous aliments amb propietats nutritives.

Així, de procedència diversa però amb una important base mediterrània, la nostra cuina aporta una gran fusió de sabors, a més d'altres detalls que l'acompanyen com per exemple la cuina en viu, la qual ajuda a despertar el desig gastronòmic del comensal més exigent.

Valors com la transparència, la tenacitat, l'experiència, el sentiment de tradició i la capacitat d'adaptació, units a una posada en escena perfectament cuidada i personalitzada, aporten al sector una proposta gastronòmica de gran nivell.

No ens queda més que agrair a Vip Style Magazzine el resultat d'un article escrit amb tant d'afecte i professionalitat. La seva visió i experiència ens acosten als seus lectors i ens donen més forces, si cap, per a continuar treballant en un sector tan agraït com el nostre.

07 de maig del 2019 Ampliar notícia / Compartir

Finger Foods, la comoditat de gaudir de delícies gourmet en un sol instant.

masdesantllei

Quan configurem una proposta de càtering, hem de tenir en compte molts factors i característiques de l'esdeveniment a cobrir. Així, la presa de decisions dependrà principalment de si es tracta d'un esdeveniment social, com unes noces o un aniversari, o si parlem d'un servei de càtering corporatiu com en el cas de les convencions, congressos, fires, sopars d'empresa, etc.


Altres factors molt importants: el tipus de càtering. Si parlem d'un coffe break, brunch, còctel, banquet o per exemple un bufet. Allò que definirà el temps que tindran els assistents per a degustar la gastronomia i si l'objectiu és que puguin interactuar entre ells o si és una mica més formal i pausat.


Actualment són molts els esdeveniments que s'organitzen amb una finalitat clara d'establir nous contactes entre els assistents, que interactuïn entre ells o fins i tot que estableixin punts d'unió per a fomentar la productivitat i l'eficàcia d'equips.


Així, una de les tendències que trepitja fort en el món del càtering des de fa uns anys és la utilització de Finger Foods.

Es tracta de combinar la practicitat de la degustació d'un petit aperitiu amb la possibilitat d'experimentar una proposta gastronòmica gourmet. Presentacions visualment molt atractives i irresistibles, però també propostes on potenciem l'art de la creativitat combinant sabors concentrats en miniatura.


Es presenten al comensal en petits gots, en culleres de disseny, en broqueta o en qualsevol altre format que li pugui donar un toc divertit i pràctic.


Per això, la imaginació del xef juga un paper molt important. És qui donarà caràcter i forma a cadascun d'aquests sofisticats aperitius que poden donar-li al teu esdeveniment aquest fantàstic toc d'actualitat i originalitat.

 

30 d'abril del 2019 Ampliar notícia / Compartir

El compromís i respecte cap als nostres clients representa complir amb la Seguretat Alimentària

masdesantllei

L'obtenció del registre sanitari avala a l'empresa en el compliment de la seva activitat relacionada amb la manipulació i processos culinaris. Tant en la producció, com en la transformació, elaboració, envasament, magatzematge, distribució, transport i importació de productes procedents d'altres països o regions.

Tots els productes alimentaris destinats al consum de persones. Així com els materials utilitzats i objectes que entren en contacte amb els aliments o formen part del procés culinari i les tecnologies emprades en l'elaboració, han de complir els paràmetres exigits per sanitat.

L'anàlisi i verificació de les empreses que compleixen els paràmetres sanitaris garanteixen al que els consumeix, la tranquil·litat i la seguretat sanitària alimentària.

És responsabilitat social garantir la màxima qualitat en tot el procés culinari i un valor fonamental de les empreses, com a Càtering Sant LLeí, l'activitat del qual, recau en l'elaboració de propostes gastronòmiques per a esdeveniments.La qualitat dels processos culinaris.
Tots els nostres aliments i processos culinaris garanteixen la màxima qualitat perquè tots els que confien el seu gran dia en l'equip de Càtering Sant Lleí, puguin gaudir amb totes les garanties d'èxit de l'experiència gastronòmica.

A vegades sembla lògic haver de complir amb certes normatives bàsiques, per a nosaltres no només és bàsic, sinó fonamental, garantir la qualitat del servei gastronòmic. La vostra confiança es mereix el millor.Quins són els manaments de les nostres propostes gastronòmiques per a esdeveniments?

Garantir la seguretat alimentària.
Conquistar amb el sabor.
Satisfer en el primer instant.
Cuidar la presentació i l'acompanyament.
Dissenyar un suport estètic per a cada proposta.
Oferir el millor somriure.
Explicar al convidat en què consisteix la degustació.
Tenir en compte les particularitats de tots els assistents.A vegades el més senzill és el més bonic, somriure, mirar als ulls i donar el millor de nosaltres mateixos en tot el que fem. Amb passió, amb entusiasme... i superar la vostra expectativa és la clau del nostre èxit.

Al final, el producte i el servei és efímer, però l'aventura li dóna carisma a l'esdeveniment, algunes aventures triomfaran, unes altres passaran, però el que és clar, és que... si som capaços d'emocionar-te, el record del viscut t'acompanyarà per més temps.

La transgressió no és garantia d'èxit...
L'experiència no és garantia d'èxit...
Però si combinem ambdues,
estem a prop molt a prop.

Si confies en el nostre equip, no et fallarem!
Càtering Sant Lleí.

16 d'abril del 2019 Ampliar notícia / Compartir

Un brunch exquisit by Catering Sant Lleí

masdesantllei

Fa tan sols uns dies, el passat 23 de març, l'equip de Catering Sant Lleí es va desplaçar a Santa Perpètua de Mogoda per a oferir un servei de càtering exclusiu.


L'esdeveniment va ser organitzat per Vip Style Magazine, revista innovadora que ofereix informació selecta de l'actualitat, i va tenir lloc en Cavalls Llargués. Una finca que es dedica a la compra - venda i cria de cavalls de pura raça espanyola.


La jornada, iniciada amb una copa de cava de benvinguda, va tenir com a protagonistes als preciosos cavalls de la finca. Els assistents van poder gaudir i descobrir cada racó de l'espai, les seves particularitats, passejar a cavall o en pony en el cas dels nens, i per descomptat d'espectacles molt originals com, acrobàcies espectaculars amb un dels cavalls.


Posteriorment, es va oferir un brunch degustació que l'equip de Catering Sant Lleí havia dissenyat especialment per a l'ocasió. Tot això acompanyat d'un sol espectacular i per descomptat de música, per a amenitzar l'esdeveniment social.


Agrair a Vip Style Magazine la confiança mostrada en Catering Sant Lleí per a oferir la mostra gastronòmica de l'esdeveniment.

 

Fotografies: Vip Style Magazine

 

04 d'abril del 2019 Ampliar notícia / Compartir

Una gran festa a Viladecans

masdesantllei

Un any més, Catering Sant Lleí va ser el triat per la multinacional Unilever, una de les principals companyies de gran consum en l'àmbit mundial dedicada a l'elaboració i venda de prop de 400 marques en més de 190 països.

El nostre equip es va traslladar a les oficines de Viladecans, responsabilitzant-se de l’organització i execució de tot l’esdeveniment.


Un servei exclusiu de maquilladores rebia a tots els assistents i els donava l'últim retoc per a poder començar la vetllada. Un còctel exquisit, on més de 200 persones, sota la moderna cantina del seu edifici, van poder compartir moments molt especials.


Vam preparar per a ells una copa de benvinguda especial de la casa i una proposta d'aperitius passats: cornet de guacamole amb granets de kikos, llagostí amb mango, escuma de coco, liofilitzat de gerd, croquetes de rostit de bolets i ibèric.

Pel sopar es va servir un dels nostres plats estrella: tataki de bou amb ceba tendra i mesclum. Tot això, acompanyat de diversos bufets entre els quals es trobava un de molt especial amb 5 varietats de salmó i d'embotits d’Organyá.


La música i la barra lliure inclosa en la festa van donar el colofó al sopar.

La gran festa va ser tot un èxit i no podem estar més que agraïts per la confiança dipositada en nosaltres un any més. Seguir col·laborant amb empreses amb valors com els que posseeix Unilever, és un plaer per l’equip de Catering sant Lleí.

03 d'abril del 2019 Ampliar notícia / Compartir

Catering Sant Lleí torna al Circuit de Catalunya de la mà del Col·legi d’Enginyers de Catalunya

masdesantllei

El passat 15 de febrer, Catering Sant Lleí va tornar al Circuit de Catalunya per a realitzar un esdeveniment molt especial per al Col·legi d’Enginyers de Catalunya. Una corporació amb més de 50 anys d'història que agrupa més de 6.000 professionals amb valors tan importants com el compromís, la integritat, l'honestedat, el respecte i la transparència.


El Col·legi d’Enginyers de Catalunya celebra cada any aquest mateix acte social, però en diferents espais singulars de Catalunya. Sempre busquen un lloc que representi l'enginyeria industrial i aquest any, per la seva relació amb l'automoció, el  “Pis Box Member” del “Circuit” ha estat el triat.


Més de 150 persones van assistir a un còctel amb una proposta molt interessant. Per a començar, un còctel amb aperitius passats com el cubik nigiri de sardina, rave, arrop de soja i maduixetes, el nostre ou de guatlla amb escuma de patata, papada ibèrica adobada i tòfona, o el deliciós llagostí amb panko i cremós de plàncton i toc cítric, entre altres delícies. Un esdeveniment amb una gastronomia de gala, perfecte per a l'ocasió.


En la mateixa sala, es va dur a terme un acte commemoratiu on els presidents del Col·legi d’Enginyers de Catalunya van lliurar un Guardó d'Honor a L’enginyeria IDNEO Technologies, situada a Mollet del Vallès. També es van lliurar diplomes als membres col·legiats amb més de 50 anys de professió i insígnies als nous associats i col·legiats. Per a finalitzar l'acte, es va prendre una fotografia del conjunt d'assistents a l'esdeveniment.


Finalment, i ja en el saló, tots van poder gaudir d'un banquet coronat amb un dels nostres plats estrella: Rellom de bou amb salsa de vi, cremós de patata rostida, verduretes i escalivada texturitzada.
 

Les postres, un pastís amb sabor àcid i dolç: Un deliciós, lemon pie. Les postres van ser el llaç final a una vetllada molt especial. 


Gràcies per la confiança dipositada en la gastronomia i servei de Catering Sant Lleí, un plaer col·laborar, en què tot sortís perfecte.

27 de març del 2019 Ampliar notícia / Compartir

L'empresa Hempel organitza un seminari amb treballadors procedents de tota Europa.

masdesantllei

Tres intensos dies, en els quals es va combinar, formació, turisme a Barcelona, gastronomia i visita guiada a Can Gavarra. 

“CAN GAVARRA – És un centre de serveis a l'empresa i l'emprenedoria.
Una masia que va ser cedida a l'Ajuntament de Polinyà amb motiu del desenvolupament del nou polígon d'activitats econòmiques de Llevant i que ha estat rehabilitada. La ubicació d'aquesta masia en un lloc estratègic, enmig dels polígons industrials i molt comunicada per la xarxa viària, va ser considerada idònia per a crear un Centre de Serveis a l'empresa i a les persones..emprenedores.

El Centre de Serveis a les empreses i l'emprenedoria Can Gavarra té com a objectiu estratègic impulsar la renovació del teixit industrial del municipi, cap a activitats de més valor afegit i major intensitat tecnològica, seguint la línia dels objectius de la recent creada associació B-30. També es vol impulsar polítiques d'innovació i cooperació empresarials, donar suport a la internacionalització, atreure inversions, etc.”


Durant el seminari, Catering Sant Lleí va preparar un coffee especial per a fer un break i trencar amb el matí, i cap al migdia els assistents van poder gaudir del nostre deliciós còctel, tipus  finger food per a un menjar lleuger i àgil.

Una curiositat, van voler repetir les nostres delicioses croquetes … i és que… A qui no li agrada una bona croqueta??

 

Gràcies per confiar en la nostra gastronomia i servei una vegada més!

 

 

 

 

28 de febrer del 2019 Ampliar notícia / Compartir

40 anys “perseguint” l'actualitat per a comunicar amb rigor: Europa Press Catalunya Catering Sant L

masdesantllei

Catering Sant LLeí, ofereix el seu servei de catering en el 40a aniversari de l'Agència de Comunicació Europa Press Catalunya. Més de 300 persones convidades a l'esdeveniment, que van poder gaudir de la celebració, maridada amb la gastronomia de Catering Sant LLeí. Un còctel dissenyat per a l'ocasió a manera de finger food per a afavorir la interrelació entre els assistents.
 

La decoració de l'esdeveniment va tenir tocs nadalencs, motius florals amb tons verds i vermells combinats amb tons plates i daurats.
 

La celebració del 40a aniversari d'Europa Press, va tenir lloc en l'emblemàtica Àntiga Fabrica de Damm, situada a Barcelona.
 

L'esdeveniment va comptar amb la presència de polítics, alcaldes, presidents, consellers i delegats de govern.

Del món de la cultura van assistir el president de la Fundació del Teatre del Liceu, la presidenta del Palau de la Música Catalana, entre altres.
Intervencions reivindicatives i compromís de l'agència amb valors com; la credibilitat, la independència i la neutralitat, així com el rigor per a continuar elaborant un servei de comunicació de confiança i de qualitat.

Agrair la confiança dipositada en Catering Sant LLeí per a oferir el servei gastronòmic i ambientació de l'espai per a l'especial ocasió. Ha estat un plaer per a nosaltres formar part de l'esdeveniment.

19 de desembre del 2018 Ampliar notícia / Compartir

Porsche-Experience: Gran jornada viscuda en el Circuit de Catalunya

masdesantllei

L'empresa Porsche, va organitzar aquest mes de desembre una experiència única en el Circuit de Catalunya. Els inscrits a l'exclusiu esdeveniment, Porsche-Experience varen poder experimentar la vivència, durant quatre dies intensos i plens d'emoció.

El “Circuit de Catalunya”, situat a Montmeló, és un dels circuits més sol·licitats pels corredors, a causa de les bones temperatures tant a l'estiu, com a l'hivern, les corbes d'alta velocitat i d'extensa durada, així com per les zones de frenat extremes. 


Durant 4 dies, els participants de la Porsche-Experience que venien de diverses parts del món, han pogut entrenar en el circuit, acompanyats a tot moment del seu instructor. En aquest curs de conducció de Porsche, els corredors tenien estipulats diversos objectius d'entrenament: conducció lliure estesa, ús eficient de tots els sistemes de control de dinàmica de vehicles, reconèixer i implementar la línia ideal, entre d’altres.

Durant aquestes jornades de la Porsche -Experience, el nostre equip de Catering Sant Lleí va dissenyar una proposta gastronòmica de caràcter fonamentalment mediterrani. Un deliciós coffee-break durant tot el matí, un menjar servit en bufets temàtics, amb show cooking de paella i fideuá, estacions de crudités, barbacoa de broquetes… i en la tarda un segon especial coffee-break.


Cuinant en boxes

Una gran experiència, compartida entre corredors i instructors. Quatre dies cuinant entre boxes, a peu de pista, en una exclusiva zona del Circuit. 


Agrair la confiança en Catering Sant LLeí per al servei gastronòmic en aquest exclusiu esdeveniment!

 

12 de desembre del 2018 Ampliar notícia / Compartir
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Següent
peu
Generat amb la Plataforma Actualnews.es
Plataforma Actualnews.es