Language: cat esp eng deu net rus Enter the website cateringsantllei.com Follow us: facebook twitter youtube googleplus rss
Subscribe to Newsletter
banner-noticies

NoticiasRoom Escape in Mas de Sant Lleí

masdesantllei

Bijeenkomst in een van onze zalen, een maaltijd op de binnenplaats van het landhuis en in de middag “room escape” op het hele domein. Dit was het programma voor de dag waarvan een bedrijfsgroep op 19 en 20 oktober van genoot. Wat denkt u ervan? Lijkt dit u iets voor uw onderneming?

Kom met uw bedrijfspersoneel van onze voorzieningen en de privacy van ons landgoed genieten!

October 28, 2016 Expand news / Share

5de Nit Empresarial van de Unió d’Empresaris Intersectorial gehouden in Mas de Sant Lleí.

masdesantllei

Gisteravond werd voor het derde jaar op rij de 5de Nit Empresarial van de Unió d’Empresaris Intersectorial gehouden in Mas de Sant Lleí.

De Nit Empresarial - Premis UEI is de jaarlijkse gebeurtenis bij uitstek voor ondernemers in de Vallès Oriental. Een institutioneel diner waarop heel wat zakenlui en vooraanstaande persoonlijkheden uit o.a. de economische, industriële en commerciële sector elkaar treffen.

October 27, 2016 Expand news / Share

Workshop met Mas de Sant Lleí

masdesantllei

Vandaag, 21 oktober, neemt Mas de Sant Lleí deel aan de omgekeerde workshop van de Franse markt, georganiseerd door het Catalunya Congresbureau. Ana Santacana, verantwoordelijke voor bedrijfsevenementen bij Mas de Sant Lleí, komt samen met tien agentschappen en ondernemingen uit ons buurland om onze diensten en voorzieningen te promoten.

October 21, 2016 Expand news / Share

Openingsuren aan voor het winterseizoen

masdesantllei

Op 15 oktober pasten we onze openingsuren aan voor het winterseizoen:

Van dinsdag tot zaterdag van 09.30u tot 19.00u.

Zon- en feestdagen van 10.00u tot 15.00u.

Gelieve voor een bezoek te reserveren of telefonisch contact met ons op te nemen, we zijn tijdens deze openingsuren bereikbaar.

Buiten deze uren kunt u ons een e-mail sturen naar masdesantllei@masdesantllei.com en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

October 17, 2016 Expand news / Share

Mas de Sant Lleí aanwezig op de Fira Nuvis in Barcelona

masdesantllei

Op 1 en 2 oktober was Mas de Sant Lleí aanwezig op de Fira Nuvis in Barcelona. Graag hadden we de tientallen koppels bedankt die ons kwamen bezoeken. We nodigen u graag uit Mas de Sant Lleí persoonlijk te leren kennen door een bezoek te reserveren op het nummer 938458822.

October 05, 2016 Expand news / Share

Autodesk multinational met Catering Sant Lleí

masdesantllei

Autodesk, de Amerikaanse multinational gespecialiseerd in 2D- en 3D-ontwerpsoftware voor architecten en ingenieurs, heeft Catering Sant Lleí de organisatie toevertrouwd van een cateringservice in haar hoofdkantoor in Barcelona deze week.

Het team van Catering Sant Lleí trok van maandag tot vrijdag naar de kantoren om tijdens pauzes koffie te serveren, samen met een gevarieerd buffet.

September 29, 2016 Expand news / Share

Ook dit jaar nam Mas de Sant Lleí deel aan de kookvoorstelling van het 42ste Festa de la Verema d’Al

masdesantllei

Ook dit jaar nam Mas de Sant Lleí deel aan de kookvoorstelling van het 42ste Festa de la Verema d’Alella.

Van vrijdag tot zondag van 18.00u tot 23.00u konden honderden mensen genieten en proeven van uiteenlopende gerechten van plaatselijke restaurants, in combinatie met wijnen met herkomstaanduiding DO Alella. Onze chef en zijn team stelden een romige rijstschotel met zee-egels van Palafrugell en zeevenkel en plaatvlees van Iberisch varken met Thaise groenten.

September 15, 2016 Expand news / Share

De afgelopen weken hebben verscheidene koppels die hun huwelijk in Mas de Sant Lleí vierden ons gesc

masdesantllei

De afgelopen weken hebben verscheidene koppels die hun huwelijk in Mas de Sant Lleí vierden ons geschreven om te vragen hoe ze hun huwelijksfoto’s op de Facebook-pagina, Instagram of de blog van Mas de Sant Lleí kunnen publiceren.

Het is ons een genoegen uw afbeeldingen en opmerkingen te ontvangen en als u ons hiervoor toestemming geeft, delen we deze graag.

Als u uw foto’s dus op onze blog of sociale netwerken wenst te zien, kunt u op twee manieren tewerk gaan:

A. U kunt ons een selectie foto’s van uw huwelijk sturen naar cm@masdesantllei.com en als u er een opmerking bijschrijft, posten we dit op de blog.

B. U kunt ook uw foto’s op Instagram of Facebook taggen met de hashtags #masdesantllei of #bodesalMas, dan lokaliseren we ze en kunnen we ze delen.

We nodigen u uit uw foto’s te delen! Fijne zomer!

July 29, 2016 Expand news / Share

Net zoals elk jaar zorgen we voor heel wat nieuwigheden en verrassingen voor de bruiden en bruidegom

masdesantllei

Net zoals elk jaar zorgen we voor heel wat nieuwigheden en verrassingen voor de bruiden en bruidegoms die hun huwelijksreceptie houden in Mas de Sant Lleí. Dit jaar hebben we nieuw ontworpen menu’s en kaarten om aan de koppels te geven die hun huwelijksreceptie houden in Mas de Sant Lleí. Zo kunnen ze deze desgewenst bij hun huwelijksuitnodigingen voegen.

De nieuwe menu’s hebben een elegant bloemenontwerp dat combineert met alle kleuren van de tafelkleden waarover u beschikt.

We hopen dat u ze mooi vindt!

July 14, 2016 Expand news / Share

Ook dit jaar zijn we geopend tijdens de zomer.

masdesantllei

Ook dit jaar zijn we geopend tijdens de zomer. Als u plannen maakt voor uw huwelijk en eens een kijkje wenst te komen nemen in Mas de Sant Lleí, wacht u hier een hartelijk welkom en laten we u graag ons landgoed zien.

Gelieve er rekening mee te houden dat dit onze openingsuren zijn:

Dinsdag tot vrijdag van 9.30u tot 14.00u en van 15.00u tot 20.00u.

Zaterdag van 10.00u tot 14.00u en van 15.00u tot 20.00u.

Zon- en feestdagen: van 10.00u tot 14.00u en van 15.00u tot 18.00u.

Op maandag zijn we gesloten.

Om u naar behoren te kunnen onthalen en u niet te laten wachten, vragen we u een afspraak te maken op het nummer 938458822.

Ongeacht onze openingsuren is een bezoek niet mogelijk als er een huwelijksreceptie wordt gehouden in het landhuis in verband met de privacy van de jonggehuwden. Daarom is het vooral in de zomer raadzaam eerst een telefonische afspraak te maken.

Kom ons bezoeken!

July 07, 2016 Expand news / Share
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Next
peu
Generated by Actualnews.es Platform
Actualnews.es Platform